25.05.2021
Міжнародна конференція DigEco “Digitalization of the economy as a factor sustainable development”

Прекрасного ранку усім!

25.05-26.05.2021 р., відбулась міжнародна конференція на тему “Digitalization of the economy as a factor sustainable development”.

Мета конференції: консолідувати зусилля наукового товариства та практичний досвід у розвитку цифрової економіки України та країн-партнерів з урахуванням досвіду європейських країн. Метою є аналіз розробки та впровадження в навчальний процес інноваційних методів навчання цифровій економіці у вищих навчальних закладах.
Учасники досліджуватимуть вдосконалення інклюзивної освіти шляхом використання цифрових технологій. Розвиток міжнародної співпраці, налагодження ділових контактів та комерційних відносин з виробничими та науковими організаціями в рамках проекту “Цифровізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану”.

Учасниками стали партнери проєкту, зокрема:
– Міністерство освіти і науки України;
– Міністерство цифрової трансформації України;
– Університет Миколи Ромеріса (Литва);
– Університет прикладних наук Гамбурга (Німеччина);
– Університет м. Марибор (Словенія);
– Краківський Політехнічний Університет (Польща);
– Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Україна);
– Державний університет “Житомирська політехніка” (Україна);
– Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка (Україна);
– Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Україна);
– Таджицький технічний університет імені академіка М.Осімі (Таджикистан);
– Таджицький державний фінансово-економічний університет (Таджикистан);
– Худжандський політехнічний інститут таджицького технічного університету;
– Вінницька міська громадська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» (Україна);
– ТОВ «COMPANY M-MASTER» (Україна);
– ТОВ Компанія «Азов бізнес-консалтінг» (Україна);
– Група компаній «Нексігол» (Таджикистан).

Відкрила міжнародну конференцію від Державного університету «Житомирська політехніка» завідувач кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин, доктор економічних наук, доцент – Шиманська Катерина Володимирівна, з темою “The prospects of Ukrainian economy digital transformation”.
Взяли активну участь заступник завідувача кафедри, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, кандидат економічних наук – Бондарчук Віталій Вікторович з темою “Використання маркетинг впливу в Instagram” та доцент кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин, кандидат економічних наук, доцент – Богоявленська Юлія Вячеславівна з темою “Digital Business Models in Agile Project Management”.
А також, долучилися здобувачі освіти кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин, факультету бізнесу та сфери обслуговування Державного університету «Житомирська політехніка».

Дякуємо усім організаторам,учасникам-партнерам та слухачам за змістовно наповнений захід, за оприлюднення у такій поважній спільноті доповідей, а також за ознайомлення із надбаннями колег із різних куточків світу!

Модерація і технічний супровід проєкту – Прокопчук Марина.

DigEco 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP
Digitalization of economic as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan / DigEco
This project has been funded with support from the European Commission. This presentation reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained there in.