13.05.2021
Оn-line конференція

Вітання усім!
Раді повідомити, що 13 травня 2021 р. відбулась on-line конференція «ВПЛИВ ІННОВАЦІЙНИХ ЗМІН НА РОЗВИТОК СУСПІЛЬСТВА: ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ТА СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНІ АСПЕКТИ» (присвячена Дню Науки).
Модератор і технічний супровід проєкту Erasmus+ від Державного університету “Житомирська політехніка” – провідний інженер-спеціаліст ЦРПК Марина Прокопчук стала секретарем за секцією 5 : «Цифровізація економіки як елемент сталого розвитку». Зокрема, дана секція стосується аспектів, які охоплюють Erasmus+. Участь в конференції за цією секцією взяли учасники ЗВО з різних куточків України, а саме: Запорізький національний університет; Державний університет «Житомирська політехніка»; Державна установа «Інститут економіки та прогнозування НАНУ»; Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України, а також долучились всі партнери проєкту Erasmus+. Кафедра цифрової економіки та міжнародних економічних відносин запрошує на наступну конференцію, яка відбудеться за рік!

Еразмус+ – це програма Європейського Союзу, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Реалізація проєкту триватиме впродовж 2020-2023 рр. у Державному університеті «Житомирська політехніка». Даним проєктом передбачено розробку та впровадження навчальних модулів з акцентом на цифрові технології, в рамках спеціальностей економічного профілю, що включає також підготовку відповідних методичних матеріалів, облаштування спеціалізованої навчально-лабораторної аудиторії, стажування студентів/аспірантів і викладачів.

DigEco 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP
Digitalization of economic as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan / DigEco
This project has been funded with support from the European Commission. This presentation reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained there in.

Дякуємо усім за активну учать та зацікавленість у науці!