16.03.2023
Робочий візит представників Державного університету «Житомирська політехніка» до університету прикладних наук м. Гамбург (Німеччина)

У рамках реалізації проекту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану” (DigEco 618270-PP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP) відбувся черговий робочий візит представників  Державного університету «Житомирська політехніка» до університету прикладних наук м. Гамбург (Німеччина), на базі якого була проведена зустріч представників консорціуму проекту.

Цього разу університет представляли декан факультету бізнесу та сфери обслуговування, професор Галина Тарасюк, доцент кафедри фінансів та цифрової економіки, доцент Світлана Обіход, доцент кафедри  фінансів та цифрової економіки, доцент Наталія Овандер і керівник відділу міжнародних зв’язків університету, доцент Василь Мамрай.

Під час тижня «Big Data in Digital Economy» (27 лютого -5 березня 2023 року)» в м. Гамбурзі відбулася конференція, на якій координатором проекту від Житомирської політехніки Галиною Тарасюк було презентовано підручник «Digitalization of economics: inter-disciplinary and inter-branch approach», підготовлений українськими університетами-партнерами проекту.

Протягом робочого тижня відбулося звітування всіх університетів-учасників проекту за академічною та фінансовою складовою. Особлива увага приділялась питанням щодо етапів реалізації проекту, показникам якості реалізації проекту, складовим компонентів ефективності та питанням фінансового забезпечення.

За результатами роботи були визначені пріоритетні напрями продовження співпраці з стейкголдерами, опрацьовані особливості укладення партнерських угод між університетами та бізнес-структурами в рамках реалізації проекту та післяпроектної співпраці, обговорено основні етапи та методичні аспекти  проведення підвищення кваліфікації для представників бізнес-структур.

Важливими на зустрічі були обговорення щодо якісного забезпечення заключного етапу проекту, проведення внутрішнього та зовнішнього моніторингу якості проекту.

Дякуємо партнерам-університетам проекту за робочі зустрічі та співпрацю, нашим студентам та викладачам, представникам бізнес-структур та іншим стейкголдерам  – за зацікавленість та якісну реалізацію проекту, а Житомирській політехніці в особі ректора професора Віктора Євдокимова та проректорів професорів Оксани Олійник, Андрія Морозова за створені можливості та мотивацію до розвитку!

Разом до нових якісних результатів реалізації проекту, разом до Перемоги!