12.06.2023
Візит представників Державного університету «Житомирська політехніка» до Мариборського університету

З 5 по 9 червня 2023 року в рамках реалізації проекту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану” (DigEco 618270-PP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP) відбувся черговий робочий візит представників Державного університету «Житомирська політехніка» до Мариборського університету (Словенія), на базі якого була проведена зустріч представників консорціуму проекту.

Цього разу університет представляли декан факультету бізнесу та сфери обслуговування, професор Галина Тарасюк та керівник відділу міжнародних зв’язків університету, доцент Василь Мамрай. Під час робочої зустрічі, координатором проекту від Житомирської політехніки Галиною Тарасюк було представлено звіт за результатами реалізації проекту. Особлива увага приділялась питанням якості реалізації проекту, поширенню основних результатів проекту серед стейкголдерів, наукової спільноти та в освітньому середовищі, цифровізації лекційних курсів проекту.

Окрім того, було презентовано підручник «Digitalization of economics: inter-disciplinary and inter-branch approach», підготовлений українськими університетами-партнерами проекту. Також було представлено публікації викладачів та студентів за тематикою проекту та апробацію результатів на Всеукраїнській науково-практичній on-line конференціі здобувачів вищої освіти і молодих учених (до Дня науки), яка відбулась в Житомирській політехніці 19-20 травня 2023 року, зокрема за секцією «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку», на якій було представлено 30 доповідей та взяло участь більше 50 учасників.

Протягом робочого тижня відбулося звітування всіх університетів- учасників проекту за академічною та фінансовою складовою. За результатами роботи були визначені пріоритетні напрями продовження реалізації проекту на заключному етапі проекту, проведення внутрішнього та зовнішнього моніторингу якості проекту, а також післяпроектне поширення результатів міжнародного проекту.

Дякуємо партнерам-університетам проекту за робочі зустрічі та співпрацю, нашим студентам та викладачам, представникам бізнес-структур та іншим стейкхолдерам – за зацікавленість та якісну реалізацію проекту, а Житомирській політехніці в особі ректора професора Віктора Євдокимова та проректорів професорів Оксани Олійник, Андрія Морозова за створені можливості та мотивацію до розвитку! Разом до нових якісних результатів реалізації проекту, разом до Перемоги!