21.10.2021
“Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану” / DіgEco за Програмою Erasmus+: тиждень пілотного навчання

Команда Державного університету «Житомирська політехніка» активно долучилась до проведення яскравого та незабутнього Міжнародного тижня пілотного навчання з використанням діджитал-дисциплін в рамках проєкту “Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикістану” / DіgEco за Програмою Erasmus+.

У межах проєкту, у період з 30 вересня по 06 жовтня 2021 року, завдяки партнерству з Таджицьким технічним університетом імені академіка М. Осімі, Таджицьким державним фінансово-економічним університетом, Худжандським політехнічним інститутом Таджицького технічного університету та компанією “Нексігол Навовар” командою підготовлено та презентовано звіт за результатами річної імплементації проєкту, інформацію про хід початку пілотного навчання у Житомирській політехніці, інноваційні лекції та практичні заняття, зокрема, презентацію на близько 100 слайдів з розробленої діджитал-дисципліни “Цифрові бізнес-моделі”, щоб краще закріпити матеріал та вдосконалювати набуті знання.

В цілому, по діджитал-дисциплінам проєкту для цільових груп проєкту підготовлено актуальні матеріали, тестові завдання, інтерактивні задачі, які розкривають предмет з іншої, більш цікавої сторони. Новітні діджитал-дисципліни проєкту спрямовані на отримання сучасних навичок та розвитку компетенцій. Здобуті навички під час навчання спрямовані на користь розвитку бізнес-компетенцій, які в подальшому впровадяться в професійній сфері.

Під час насиченого, але такого цікавого Тижня, приємним завершенням стало привітання для наших колег з Таджицького технічного університету імені академіка М. Осімі з 65-річчям! Житомирська політехніка записала відео-привітання, що стало можливим завдяки сучасній техніці та технологіям, які є компонентами проєкту.

Дякуємо всім партнерам!

Проєкт фінансується за підтримки Європейської Комісії. Цей документ / презентація відображає лише думки автора, і Комісія не несе відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в ній